Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо подання заяв для включення / виключення фізичних осіб – благодійників до/з Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації

, опубліковано 23 вересня 2024 о 15:33

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що включення/виключення волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО до/з Реєстру відбувається за заявницьким принципом на підставі Заяви про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО / Заяви про виключення з Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО, що подається у електронній або паперовій формі фізичними особами – благодійниками до контролюючих органів.

Можливість подавати до контролюючих органів заяви в електронній формі створена ДПС з 20.01.2023 відповідно до законодавчих вимог.

Отримати детальне роз’яснення щодо подання заяви та форму заяви можна за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/dlya-volonteriv/zayava-pro-vklyuchennya-do-reestru/.