Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як дізнатися про залишок коштів на єдиному рахунку та отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом та сплати єдиного внеску через е-кабінет?

, опубліковано 30 вересня 2024 о 09:30

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що платник податків, включений до реєстру платників, які використовують єдиний рахунок, у приватній частині Електронного кабінету має можливість перегляду інформації про рух коштів на єдиному рахунку та доступ до інформації про залишок коштів на єдиному рахунку.

Для отримання витягу з інформаційно-комунікаційної системи ДПС (далі – ІКС ДПС) щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску за даними органів ДПС (далі – Витяг) платник податків, який використовує єдиний рахунок, надсилає до органу ДПС за основним місцем обліку запит про отримання Витягу за ідентифікаторами форми F/J1300207 (далі – Запит) через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету. Запит подається за кожен рік окремо, але не більше ніж за п’ять календарних років, відлік яких починається з року прийняття Запиту.

Платник податків отримує Витяг за ідентифікаторами форми F/J1400207 не пізніше 2-ого робочого дня після дня прийняття ІКС ДПС Запиту.

Актуальна інформація на податкову тематику: https://kherson.tax.gov.ua/.