Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Моя податкова» – зручний сервіс у смартфоні

, опубліковано 27 вересня 2024 о 15:15

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що «Моя податкова» – це інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби та також сплати податків з використанням платіжних систем.   

У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про: адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування; обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР); стан розрахунків з бюджетом.  

У розділі «Послуги» доступно: направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів; подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка); подання Заяви на внесення змін до ДРФО (5 ДР); подання Облікової каотки фізичної особи – платника податків (1 ДР); подання Заяви до Реєстру волонтерів; перегляд інформації про стан розрахунків з бюджетом.  

У розділі «Повідомлення» доступні: квитанції; відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків; інформація з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору; листи контролюючого органу.  

У розділі «Реєстри» застосунку можна здійснити: пошук фіскального чека; пошук марки акцизного податку; пошук даних реєстру платників ПДВ; пошук даних реєстру страхувальників; пошук даних реєстру платників єдиного податку; пошук даних реєстру неприбуткових установ та організацій.

Для доступу до застосунку «Моя податкова» необхідно ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного електронного підпису будь-якого надавача.

Завантажити: https://tax.gov.ua/mobilniy-zastosunok-moya-podatkova/.