Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року платники Херсонщини перерахували до зведеного бюджету майже 4,2 млрд гривень податків

, опубліковано 01 жовтня 2024 о 15:34

За січень-вересень 2024 року платники податків Херсонської області спрямували до бюджетів усіх рівнів  4178 млн гривень податків і зборів. 

Як заначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко, платники податків продовжують підтримувати державу сплаченими податками. 

Із загальної суми надходжень до державного бюджету спрямовано 2,7 млрд гривень, до місцевих бюджетів – 1,5 млрд гривень.

Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили 3,8 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що актуальна інформація про терміни сплати податків і подання звітності оприлюднена на вебпорталі податкової служби: https://tax.gov.ua, в Електронному кабінеті платника: https://cabinet.tax.gov.ua/calendar, а також у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі: https://zir.tax.gov.ua/main/calendar/.