Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заява про виключення з реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони за ф. № 3-РВ подається до територіального органу ДПС у електронній формі через Електронний кабінет

, опубліковано 03 жовтня 2024 о 12:12

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що заява про виключення з реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації за ф. № 3-РВ подається до територіального органу ДПС у електронній формі через Електронний кабінет або засобами комунікацій за ідентифікатором F1308401 (у тому числі через Портал Дія) або в паперовій формі.

У Заяві за ф. № 3-РВ фізичною особою – благодійником зазначається дата припинення діяльності як волонтера, яка не може бути пізніше дати подання такої заяви.

У разі отримання Заяви за ф. № 3-РВ територіальний орган ДПС протягом одного робочого дня виключає волонтера з реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації (далі – Реєстр волонтерів).

Протягом одного робочого дня, що настає за днем виключення волонтера з Реєстру волонтерів, територіальний орган ДПС направляє один примірник Рішення про виключення з Реєстру волонтерів за формою № 5-РВ за місцем проживання фізичної особи, зазначеним у Реєстрі волонтерів, розміщує примірник рішення в електронній формі в Електронному кабінеті.

Датою виключення з Реєстру волонтерів є дата внесення відповідного запису до Реєстру волонтерів.

Детальний алгоритм подання Заяви за ф. № 3-РВ: https://zir.tax.gov.ua/main/bz/view/?src=ques&id=41689.