Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повага до податків починається з фіскальної служби

, опубліковано 28 травня 2019 о 17:21

Два дні поспіль, саме у травні Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відчиняє свої двері учням Херсонського ліцею Херсонської обласної ради. Цього року на День відкритих дверей до фіскалів області завітали учні 10 - х класів фізико - математичного та гуманітарного напрямків навчального закладу.

Під час спілкування дітям цікаво розповіли про історичні етапи створення податкової служби та основні завдання, які виконують державні службовці установи. Важливою стала інформація про кваліфікаційні вимоги для перебування на посадах державних службовців, необхідність отримання електронного цифрового підпису та використання інформаційних даних, розміщених на субсайті фіскального відомства. Цікавим продовженням зустрічі став колаж оперативних відеозйомок про припинення незаконної підприємницької діяльності суб’єктів господарювання на Херсонщині за участі працівників податкової міліції та екскурсія до Центру обслуговувааня платників Херсонського управління фіскальної служби області. Учні мали можливість поставити безліч запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Для фіскалів області - це слушна нагода розповісти майбутнім платникам податків, що добробут нашої держави та кожного з нас починається з уміння бути законослухняними, висококультурними платниками податків. Що ж до учнів - то вони мали можливість скласти цілісну думку про важливість та необхідність сплати податків та діяльність фіскальної служби області.

 

ФОТОМАТЕРІАЛИ