Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Херсонщини взяли участь у ярмарці вакансій

, опубліковано 25 травня 2021 о 15:13

Нещодавно заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Станіслав Худар спільно з начальником управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олесею Кривенко взяли участь у ярмарці вакансій, яка була організована та проведена на базі Херсонського міського центру зайнятості. До заходу долучились громадяни, які перебувають на обліку як безробітні та потребують працевлаштування.

Під час зустрічі податківці розповіли присутнім про діяльність та функції структурних підрозділів податкової служби. Зазначили, що відомство створює сприятливі умови для залучення до свого кадрового потенціалу молодих спеціалістів. Для молоді передбачена спеціальна програма адаптації та закріплюється наставник.

Окремо посадовці ознайомили учасників заходу з процедурою подання документів через Єдиний портал вакансій державної служби, особливостями подання документів для участі в конкурсі онлайн.

Олеся Кривенко наголосила на необхідності подання кандидатом декларації про майновий стан шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції з накладанням кваліфікованого електронного підпису. Окремо зупинилася на етапах конкурсного відбору та вимогах антикорупційного законодавства до претендентів, розповіла про практичні аспекти проведення конкурсу у відомстві.

Також очільниця служби управління персоналом зазначила, що результати проведення конкурсу оприлюднюються на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).

Наостанок представники податкової служби закликали учасників заходу долучитися до потужної, професійної команди податківців.