Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим та Олександр Максименко обговорили нагальні питання

, опубліковано 28 травня 2021 о 15:26

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою Громадської ради при відомстві та Ради ВГО «Асоціація платників податків України» в Херсонській області Олександром Максименком.

Під час діалогу сторони обмінялися конструктивними пропозиціями та обговорили важливі питання щодо підготовки до проведення засідання Громадської ради при Головному управлінні, яке заплановане на 9 червня цього року та формування порядку денного.

Зокрема, для обговорення на зустрічі вирішено винести питання щодо підсумків проведення кампанії декларування доходів громадян, одержаних упродовж 2020 року, проведення курортно – туристичного сезону – 2021, налагодження співпраці з Регіональним відділенням Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, визначення вектору подальшої співпраці тощо.

Варто зазначити, що такий діалог – це можливість оперативно вирішувати нагальні питання, що виникають у взаємовідносинах податкової служби, бізнесу та громадськості. Саме за допомогою ефективного зворотнього зв’язку можливо знайти ефективні рішення, які сприятимуть наповненню бюджетів усіх рівнів.

        

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine/