Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Творчі здобутки ветеранів податкової служби Херсонщини

, опубліковано 11 червня 2021 о 09:33

Сьогодні до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з робочою зустріччю завітала голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Херсонської області та членкиня Громадської ради при відомстві Анна Чепок та представила Ігорю Климу − в. о. начальника податкового відомства,  збірку «Творчі податківці», яка вийшла в друк до 30-річчя з дня створення Державної податкової служби.

Книга охоплює період від 1990 до 2020 років та висвітлює творчий аспект роботи податківців, який до моменту публікації залишався за кулісами робочих буднів.

Відповідно до ст. 23 Конституції України rожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей, та має обов'язки перед суспільством, в якому забезпечується вільний і всебічний розвиток її особистості.

Своїми унікальними картинами відзначилася та увійшла до героїнь збірки Людмила Сидоренко − колишня працівниця податкової служби Херсонщини. Наразі вона є членкинею «Асоціації ветеранів державної податкової служби України» та Херсонської обласної спілки майстрів народної творчості. Попри важливу державну та суспільну діяльність, Людмила Сидоренко знаходить час для своїх індивідуальних творчих захоплень.

Ігор Клим передав вітання героїні збірки та побажав ветеранам натхнення, а також подальшої реалізації власних наукових та творчих здобутків.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».