Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фіскали області спілкувалися з декларантами Музиківської ОТГ

, опубліковано 12 лютого 2019 о 11:53

Вчора провідні спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відвідали Музиківську територіальну громаду Білозерського району та провели зустріч з головою Лейбзоном Савелієм Нолєвичем та суб’єктами господарювання, громадянами - власниками земельних паїв.

Фіскали області розповіли про проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у минулому році, звернули увагу на залучення до цієї роботи одноосібників – мешканців громади, які отримували доходи від вирощування та реалізації сільськогосподарської продукції. Додатковим резервом до бюджету громади залишаються надходження податку на доходи фізичних осіб та плати за землю.

Під час спільного обговорення порушувалися питання легалізації підприємницької діяльності у сфері сільського господарства, трудових відносин та контролю за дотриманням законодавства щодо оплати праці найманих працівників.

Такі зустрічі допомагають громадянам – платникам податків вчасно виконати свій конституційний обов’язок подати декларацію, задекларувати отримані доходи та зробити свій внесок у розвиток місцевої громади.