Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для голопристанських декларантів – консультації фіскалів області

опубліковано 13 лютого 2019 о 12:39

Вчора фахівці управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за підтримки голови Голопристанської районної державної адміністрації Тетяни Гасаненко провели зустріч із суб’єктами господарювання та громадян - власників земельних паїв району.

Під час спільного обговорення порушувалися питання легалізації підприємницької діяльності у сфері сільського господарства, трудових відносин та контролю за дотриманням законодавства щодо оплати праці найманих працівників під час проведення курортного сезону - 2019.

Запрошені спікери-податківці розповіли про проведення цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, звернули увагу на залучення до цієї роботи одноосібників - мешканців району, які отримували доходи від вирощування та реалізації сільськогосподарської продукції та громадян, які надавали в оренду житлову нерухомість (квартири, будинки, кімнати) на курортному побережжі. Додатковим резервом до бюджету місцевих громад району залишаються надходження туристичного податку та податку на доходи фізичних осіб.

Учасники заходу отримали детальні роз’яснення та коментарі до заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, які допоможуть  вчасно виконати свій конституційний обов’язок, задекларувати свої минулорічні доходи та зробити свій внесок у розвиток курортного краю.