Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чаплинці фіскали області провели деклараційний лікбез

, опубліковано 15 лютого 2019 о 13:27

Днями фахівці управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за підтримки голови Чаплинської районної державної адміністрації Олександра Бурейка та голови Чаплинської районної ради Володимира Бериславського провели зустріч із суб’єктами господарювання та громадян - власників земельних паїв району.

На слайдовій презентації фіскали продемонстрували платникам податків результати минулорічної деклараційної кампанії. У жвавій дискусії  спікери детально прокоментували результати минулорічних, задекларованих доходів від самозайнятих осіб, аграріїв, оренди земельних паїв та розповіли про резерви цьогорічної деклараційної кампанії.

У ході обговорення порушувалися питання легалізації підприємницької діяльності у сфері сільського господарства, трудових відносин та контролю за дотриманням законодавства щодо оплати праці найманих працівників під час проведення курортного сезону - 2019.

Учасники заходу отримали багато цікавої та корисної інформації, яка стане в нагоді під час декларування доходів різними категоріями платників податків  та допоможе вчасно виконати свій конституційний обов’язок.

ФОТОМАТЕРІАЛИ