Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звичка декларувати доходи розпочинається зі студентів – майбутніх моряків

, опубліковано 03 квітня 2019 о 09:15

Вчора на базі Херсонського морського коледжу рибної промисловості за участі провідних спеціалістів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, студентів та викладачів навчального закладу відбулася інформаційно-просвітницька акція «Херсонщину будуйте – доходи декларуйте!».

Учасників заходу повідомили, що до 01 травня 2019 року на Херсонщині триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2018 року. Нині добровільне декларування доходів є ознакою сучасного цивілізованого суспільства, європейського прикладу громадської свідомості та податкової культури громадян. Серед таких доходів - іноземні доходи.

Станом на 01.04.2019 херсонці задекларували іноземні доходи в сумі 1,3 млн. грн, які отримували в Польщі, США, Великобританії, Канаді та Азербайджанській Республіці. Наразі фіскальна служба області продовжує минулорічну співпрацю із 45 крюїнговими компаніями Херсонщини, які повідомляють про працевлаштованих моряків.

 У форматі зворотного діалогу студенти обговорили цікаву інформацію щодо особливостей декларування іноземних доходів та можливості отримати податкову знижку за навчання. Із особливою зацікавленістю учні сприймали інформацію про громадян, які оформлюються на роботу на умовах укладання договорів «аутстафінгу» та отримують іноземні доходи від фірм – нерезидентів.

Зустріч додала майбутнім морякам багато нової важливої інформації та знань, які допоможуть зорієнтуватися у питаннях застосування податкового законодавства. Адже стати дисциплінованими платниками податків – ніколи не пізно і завжди престижно. А успішною може бути лише країна, громадяни якої чесно та відповідально сплачують податки.

ФОТОМАТЕРІАЛИ