Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Поновив роботу ЦОП Бериславської ДПІ

опубліковано 04 вересня 2023 о 12:59

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє про відновлення роботи в умовах дії правового режиму воєнного стану Центру обслуговування платників Бериславської ДПІ.

Наразі в ЦОП надаватимуть лише інформаційну підтримку, але у найближчій перспективі планується відновити виконання інших функцій. 

Увага! Прийом відвідувачів здійснюватиметься в приміщенні Великоолександрівської ДПІ за адресою: с. Велика Олександрівка, вул. Свободи, 143. Режим роботи: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 12:00 та з 12:45 до 17:00 (у п’ятницю – до 15:45), телефон для довідок: 050 278 63 85.

Наразі сервісні центри податкової служби Херсонщини приймають відвідувачів у Миколаєві, Херсоні та Великій Олександрівці. У кожному ЦОП платники податків мають можливість отримати різний перелік адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг. 

Поряд з цим, рекомендуємо суб’єктам господарювання та громадянам користуватися сервісом ДПС «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua. Це найефективніший та найшвидший спосіб дізнатися необхідну податкову інформацію.