Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центрів обслуговування платників надали 2193 адміністративні послуги

, опубліковано 07 березня 2024 о 10:11

За інформацією управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – лютого 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 2193 адміністративні послуги.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі довідок про податковий номер. Всього надано 1504 таких послуги.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 207 осіб отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Також у січні – лютому поточного року запитуваними були послуги з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій - 269, книг обліку розрахункових операцій - 72 та розрахункових книжок - 66.

Нагадуємо, що з метою виконання Закону України «Про адміністративні послуги» для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків і громадянам наразі в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі функціонує 4 Центри обслуговування платників.