Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільники податкової служби області та ветеранської організації обговорили основні засади подальшої взаємодії

, опубліковано 07 березня 2024 о 14:05

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко провів робочу зустріч з головою ГО «Місцевий осередок громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України» Херсонської області» Анною Чепок.

Під час зустрічі сторони обмінялися поглядами на сучасну ситуацію в податковій сфері, обговорили низку нагальних питань та основні засади подальшої взаємодії, що відображені в Угоді про співпрацю між ветеранською організацією та податковим відомством області.

Зокрема, було відзначено добре налагоджену роботу між податковою службою та ветеранською організацією, яка нараховує 156 членів. На рахунку місцевого осередку багато цікавих і корисних справ та наразі зусилля спрямовані на підтримку ветеранів, сприяння адаптації пенсіонерів до непростих умов сьогодення, надання необхідної допомоги для розв’язання проблем соціального та матеріального характеру. 

Окрім цього, активісти ветеранського руху здійснюють внесок у перемогу: в’яжуть маскувальні сітки, теплі речі, ремонтують одяг, виготовляють свічки тощо.

Зустріч пройшла у дружній та теплій атмосфері.