Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про роботу із запитами на отримання публічної інформації, які надійшли до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 01.03.2021

опубліковано 02 березня 2021 о 11:33

Протягом січня - лютого 2021 року до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 24 запити на отримання публічної інформації. З них: 12 запитів отримано поштою, 4 - електронною поштою, 8 - нарочно.

Проведений аналіз статусу запитувачів свідчить, що до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 19 запитів від фізичних осіб, 1 - від юридичних осіб, 4 - від представників ЗМІ.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати копії документів про нарахування податків, інформацію щодо проведення перевірок, стан сплати та списання ЄСВ, організаційну структуру відомства, статистичну інформацію щодо кількості фізичних осіб - підприємців та сплати ними єдиного податку, надходжень податків і зборів, іншу податкову інформацію.

За результатами опрацювання запитів на публічну інформацію:

  • 20 - задоволено, з наданням інформації або відкритої інформації;
  • 0 - відмовлено;
  • 0 - надіслано належному розпоряднику інформації;
  • 0 - не відповідали вимогам ст. 1 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI  "Про доступ до публічної інформації" про що запитувачам надані відповідні роз’яснення;
  • 0 - термін подовжено;
  • 4 - станом на 01.03.2021 знаходяться на виконанні.

Для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі працює електронна поштова скринька kherson.publicinfo@tax.gov.ua, запити на публічну інформацію протягом кожного робочого дня приймаються працівниками податкового органу.

Крім того, Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 6 наборів відкритих даних на «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі».

Додаткові матеріали