Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічеські податківці зустрілися з майбутніми підприємцями

опубліковано 24 жовтня 2019 о 09:00

Днями представники Генічеської податкової інспекції провели інформаційно-просвітницький семінар з майбутніми підприємцями на базі Генічеської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.  

Фахівці інспекції влаштували конструктивний діалог з представниками медичної сфери району на тему: «Що необхідно знати громадянам для відкриття власної справи?». Податківці ознайомили учасників заходу із основними вимогами оподаткування доходів фізичних осіб, які регламентуються розділом  IV Податкового кодексу України. Окремо роз’яснено порядок реєстрації фізичної особи-підприємця, ведення обліку спрощеної системи та надання звітності.

Податківці не залишили без уваги питання оформлення трудових відносин та сплати єдиного соціального внеску. Важливою також стала інформація про відповідальність за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору  (ст. 265 Кодексу законів про працю України), за діяльність без державної реєстрації (ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

На завершення заходу податківці відповіли на всі проблемні питання майбутніх підприємців та роздали інформаційні листівки-пам’ятки.