Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Борги перед державою треба повертати …

опубліковано 01 листопада 2019 о 09:23

Про це йшла мова під час робочої зустрічі у форматі «круглого столу» із представниками Новокаховського міського відділу ДВС, яка днями відбулася у приміщені Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Керівники податкової та виконавчої служб Новокаховського району обговорили проблемні питання застосування заходів примусового стягнення податкової заборгованості за порушення термінів сплати єдиного соціального внеску. Окремо розглядалися питання впливу на платників податків - боржників  шляхом арешту рухомого/нерухомого майна, тимчасового обмеження їх виїзду за кордон та інших примусових заходів.

Держслужбовці обох установ домовилися проводити активну інформаційно - роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання щодо користування електронним сервісом «Електронний кабінет платника податків», який дозволяє своєчасно відслідковувати стан розрахунків за видами платежів та заборгованость перед бюджетом.

За результатами проведеної зустрічі списки платників, які мають заборгованість з ЄСВ, розміщені у Центрі обслуговування платників Новокаховського управління (за адресою: м. Нова Каховка, вул. Горького, 11-а або за телефоном (05549) 4-53-44, 4-32-69)а також на офіційному сайті Новокаховської міської ради. Дізнатися про наявність або відсутність заборгованості можна особисто, звернувшись до органів ДПС з відповідною письмовою заявою.