Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнесмени збільшили сплату єдиного податку на 4,6 млн.гривень

опубліковано 30 жовтня 2019 о 12:39

Суб’єкти господарювання, які знаходяться на обліку в Новокаховському управлінні ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та які перебувають на спрощеній системі оподаткування, протягом дев’яти місяців 2019 року сплатили до місцевих бюджетів м. Нова Каховка, Бериславського, Великоолександрівського, Великолепетиського, Верхньорогачицького, Високопільського, Горностаївського, Нововоронцовського та Чаплинського районів  майже 165 млн. гривень єдиного податку, що на 4,6 млн.грн. перевищує показник відповідного періоду минулого року.

Лідерами зі сплати єдиного податку продовжують залишатися фізичні особи – підприємці. Ними сплачено до місцевих бюджетів 78,3 млн. гривень.

У свою чергу, юридичними особами – платниками єдиного податку перераховано 14,4 млн. гривень.

Четверта група «спрощенців» - це суб’єкти підприємництва аграрної галузі. Відтак, від місцевих аграріїв за 9 місяців 2019 року надійшло 72,1 млн. грн єдиного податку.

Серед фізичних осіб лідерами зі сплати податку є платники території обслуговування м. Нова Каховка – 28,1 млн.гривень.

А ось серед аграріїв найбільше сплачують податків мешканці           Каховського району – 18,3 млн.гривень.   

Звертаємо увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до  місцевих бюджетів. Саме тому, перераховуючи зазначений податок своєчасно та у повному обсязі, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб та сприяють розвитку своєї громади.