Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сільських трудівників Нововоронцовщини привітали податківці

опубліковано 15 листопада 2019 о 14:26

Сьогодні з нагоди Дня працівника сільського господарства представники Нововоронцовської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі привітали кращих представників аграрної галузі району.

У святковій атмосфері за дружньої підтримки працівників районного будинку культури та школярів Нововоронцовської ЗОШ №1 та №2 звучали гарні слова подяки та щирі привітання на адресу всіх  хліборобів, механізаторів, тваринників району, які своєю щоденною та сумлінною працею забезпечують якісними продуктами харчування всіх українців. Сільським трудівникам Нововоронцовщини  побажали міцного здоров’я, радості та вдачі, щоб щедра осінь обдаровувала своїми плодами, приносила в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Працівники податкової служби вдячні всім аграріям району за високу податкову культуру та сумлінну сплату податків під час декларування доходів, отриманих від обробітку земельних ділянок та продажу вирощеної  сільськогосподарської продукції. А місцеві бюджети громад отримали додаткові надходження для реалізації проектів соціально- економічного спрямування.