Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічеські податківці привітали аграріїв з професійним святом

, опубліковано 18 листопада 2019 о 15:23

Сьогодні до професійного свята - Дня працівників сільського господарства генічеські податківці у форматі «круглого столу» провели святкову зустріч із кращими сільгосптоваровиробниками генічеського краю.

У вітальній промові начальник Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Лариса Медведєва наголосила, що Генічеський район - це не тільки потужний туристично - курортний регіон, а й напружена хліборобська праця невтомних трудівників - аграріїв, внесок яких залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою процвітання та добробуту району.

За високий професіоналізм, золоті руки й невтомну працю, значний внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів та з нагоди Дня працівників сільського господарства керівник Генічеського управління Лариса Медведєва вручила Листи-подяки керівникам 15 сумлінних агропідприємств району:

 ТОВ "АГРОФІРМА ІМЕНІ ШЕВЧЕНКА", ПП "СПІВДРУЖНІСТЬ-ПІВДЕНЬ", ФГ "НАІТА ПЛЮС", ФГ "ВРЕМЯ",  ТОВ "ДНІПРО",
ПП "АГРОФІРМА ПРОМІНЬ", ПП "ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНА", ФГ "ЮЛИО",  ФГ "ДАЯНА", ПП "ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧОЛЬ", ФГ "СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАНС",
ФГ БФГ "ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ", ТОВ "ВЕРСАЛЬ-АГРО", ФГ"СІЛЬГОСППРОДУКТ", ФГ "СЕЛЯНСЬКЕ", ФГ "АГРОСОЮЗ".

У приємній та невимушеній атмосфері податківці та аграрії підвели підсумки спільної роботи під час проведення цьогорічної кампанії «Урожай», обговорили спільні підходи з легалізації найманої праці в агросекторі та дотримання законодавчих вимог із виплати мінімальної заробітної плати та сплати єдиного соціального внеску. А також обговорили робочі плани аграріїв на наступний рік та вирішили проблемні питання, які виникають у процесі ведення господарської діяльності.