Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про перспективи завершення бюджетного року Великолепетиського району

опубліковано 19 листопада 2019 о 09:19

Про це йшла мова начальника Великолепетиської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлани Маленди під час проведення чергового засіданні колегії районної державної адміністрації.

У форматі професійної розмови учасники заходу обговорили питання контролю за виплатами орендної плати  власникам земельних паїв та своєчасне перерахування ПДФО та військового збору орендарями за 2019 рік. Важливими напрямками спільної роботи представників органів місцевого самоврядування Великолепетиського району та податківців залишаються заходи по легалізації  найманої праці в осінньо-зимовий період та проведенні звірок наявності земельних ділянок  громадян - одноосібників, які мають суттєво доповнювати бюджети місцевих громад району. 

Податківці району та суб’єкти господарювання були одностайні у думці, що тільки спільною активною роботою можливо забезпечити належне фінансування соціальних проектів місцевих громад та розвитку місцевого самоврядування, направлених на змінення добробуту їх мешканців.