Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Новокаховського управління спрямували на соціальні потреби 78,9 млн. гривень єдиного внеску

опубліковано 12 лютого 2020 о 11:25

Протягом січня 2020 року платники Новокаховського управління спрямували на соціальні потреби 78,9 млн. гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), що на 4,7 млн. грн. або на 6,3 відс. більше, ніж у січні 2019 року - зазначає начальник Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська.

Посадовець підкреслила, що фахівці Новокаховського управління систематично спілкуються з працедавцями, котрі допускають факти неповної оплати праці і в такий спосіб мінімізують сплату податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску та військового збору.

«Як відомо, отримання соціальних гарантій безпосередньо залежить від офіційного працевлаштування. Лише у разі легального робочого місця кожен найманий працівник може розраховувати на соціальні виплати у разі настання страхового випадку та майбутнє пенсійне забезпечення», - наголосила  Галина Серебрянська.