Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію підприємницької діяльності та декларування доходів громадян у Новій Каховці

опубліковано 12 лютого 2020 о 11:44

Сьогодні заступник начальника управління – начальник відділу податкового моніторингу Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Антоніна Веремієнко взяла участь в апаратній нараді, яка відбулася у приміщенні Новокаховської міської ради.

У ході заходу були розглянуті питання легалізації трудових відносин, відповідальності за порушення законодавства про працю та вжиття заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості населення. Присутніх ознайомили з новими наслідками нелегального використання роботодавцями найманої робочої праці, які діють з 03.02.2020, так як з цього часу набрав чинності Закон України від 12.12.2019 №378-ІХ «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України».

Також, Антоніна Веремієнко наголосила, що наразі триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року, нагадала про види доходів, які підлягають декларуванню та оподаткуванню, способи подання декларацій та терміни сплати задекларованих податкових зобов’язань. 

В кінці зустрічі розглянули ряд пропозицій щодо подальшої співпраці податкової служби та місцевих органів самоврядування.