Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Просвітницька акція для підприємців на ринку в Олешках

опубліковано 14 лютого 2020 о 15:23

Вчора для підприємців, які реалізують товари на центральному ринку м. Олешки, відбулася інформаційно-просвітницька акція з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці: «Легалізація бізнесу - або як вийти з тіні?». У складі районної робочої групи з питань легалізації найманої праці до заходу долучилася начальниця Олешківської ДПІ Херсонського управління головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко.

Під час проведення заходу підприємцям пояснили переваги ведення легальної підприємницької діяльності та офіційного працевлаштування, які суттєво впливають на подальше пенсійне забезпечення та соціальні гарантії. Окремо  розповіли про відповідальність за введення бізнесу без державної реєстрації, а також штрафні санкції, які будуть накладатися на підприємців  за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин. Для усіх охочих та підприємців роздавали інформаційні пам’ятки про переваги ведення бізнесу по-білому.

Важливо: за номером «гарячої» телефонної  лінії (0552) 427-647, бізнесмени та громадяни Херсонщини можуть отримати індивідуальні консультації та вичерпні коментарі з будь-яких питань реєстрації та введення підприємницької діяльності.