Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар щодо новацій оподаткування у Скадовську

опубліковано 17 лютого 2020 о 17:24

Сьогодні за підтримки представників Скадовської ДПІ Херсонського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області відбувся семінар на базі Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості. Головними питаннями стали легалізація найманої праці та декларування доходів громадян. 

Слухачам у першу чергу розповіли про переваги і гарантії легального працевлаштування. Оформлені працівники відчувають себе соціально захищеними, можуть розраховувати на соціальні виплати та допомогу і найголовніше, на отримання пенсійних виплат в майбутньому, які напряму залежать від розміру заробітної плати та страхового стажу. А також додали, які на них чекатимуть ризики у разі нелегальної трудової діяльності.

Присутнім нагадали, що з 01 січня 2020 року стартувала кампанія декларування. Вона полягає у тому, що окремі категорії фізичних осіб повинні подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи і визначити свої податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб й військового збору. Також додали, що платники мають право подати декларацію задля отримання податкової знижки.

Наприкінці зустрічі усій аудиторії надали контактну інформацію, щоб кожен охочий мав змогу отримати розгорнуті відповіді на свої запитання, і для цього він може звернутись до Скадовської ДПІ Херсонського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, яка розташована в «Центрі обслуговування платників», за адресою: 75700 Херсонська область, м. Скадовськ, вул. Гагаріна, буд. №62