Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 168 млн грн спрямували до бюджетів всіх рівнів платники податків Генічеського управління

опубліковано 03 квітня 2020 о 12:00

Понад 168 млн грн спрямували до бюджетів всіх рівнів платники податків Генічеського управління

Наповнення державного та місцевих бюджетів – один з безумовних пріоритетів роботи Генічеського  управління Головного управління ДПС в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Адже саме від своєчасного та повного наповнення казни залежить виконання всіх соціальних гарантій держави.

Як повідомили в управлінні, у першому кварталі 2020 року до державного бюджету платники податків Генічеського управління сплатили понад 68,3 млн. грн податків, зборів, інших обов’язкових платежів, що на 12,9 млн грн більше надходжень першог кварталу 2019 року.

З них, майже 40,5 млн грн .податку на додану вартість, близько 19,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 1,7 млн грн .податку на прибуток та майже 5,7 млн грн військового збору.

До місцевих бюджетів сплачено понад 99,7 млн грн. Найвагомішим у формуванні місцевих бюджетів, залишається податок на доходи фізичних осіб, який становить майже 57,3 млн грн, або 174 % надходжень. Також, в загальній сумі плата за землю склала 208 млн грн, єдиний податок понад 15,9 млн грн , з яких 7,6 млн грн сплачено фізичними особами підприємцями.

Сплата работадавцями єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склала 77,1 млн грн, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 5,2 млн грн.

Сьогодні, все більше платників своїм прикладом демонструють високий рівень відповідальності сплачуючи податки, розуміючи, що сумлінна сплата – це обов’язок кожного громадянина.