Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центрів обслуговування платників Новокаховського управління протягом першого півріччя поточного року надано відвідувачам понад 8 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 10 липня 2020 о 08:26

Так, за січень - червень п.р. Новокаховським, Каховським та Чаплинським ЦОП Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі платникам надано 8317 адміністративних послуг.

Зокрема, за січень - червень 2020 року видано 2701 картка платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, надано 744 витяга з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію платниками єдиного податку 920 суб’єктів господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОП в січні - червні ц.р. зареєстрували 950 книг обліку розрахункових операцій та 317 реєстраторів розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://kherson.tax.gov.ua

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПів Новокаховського управління та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (05549) 4-52-88.

Звертаємо увагу платників податків, що на період дії карантину при відвідуванні Центрів обслуговування платників Новокаховського управління  необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу в отриманні послуг в онлайн - режимі.

Крім того, відповідно до змін внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 на період дії карантину, змінено графік роботи Центрів обслуговування платників. Відповідно до якого, адміністративні послуги надаються відвідувачам щоденно з понеділка по п’ятницю з 10-00.

Обідня перерва з 12 год.00 хв. до 12 год.45 хв.

Закінчення робочого дня о 17-00, у п’ятницю о 15 год.45 хв.