Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Бериславщині жнивують за податковими правилами

опубліковано 10 липня 2020 о 08:21

Днями начальник Бериславської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Валентин Кондратенко разом із посадовцями робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Бериславської РДА провели інформаційно-просвітницький виїзд до Максимо - Горківської сільської ради.

Керівник податкової району розповів аграріям - роботодавцям, які залучають найманих працівників до проведення хліборобських жнив, про важливість укладення трудових договорів та обов’язкове повідомлення територіальних органів податкової служби про працевлаштованих. Також він наголосив на своєчасній сплаті відповідних податків та ЄСВ, які надійдуть до місцевого бюджету.

Податківці Херсонщини налаштовані надавати індивідуальні консультації, роз’яснювати правила застосування податкового законодавства різним категоріями платників податків, аби зростали культура сплати податків та соціально- економічний розвиток місцевих громад.