Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічани задекларували майже 33 мільйони гривень доходів

опубліковано 06 серпня 2020 о 08:53

Цьогоріч громадяни Генічеського району подали до податкової служби 2266 декларацій про майновий стан і доходи та задекларували майже 33 млн гривень доходів, отриманих за 2019 рік. Загальна сума задекларованих доходів зросла майже вдвічі або на 16 млн гривень від минулорічних статків. Про це повідомили спеціалісти Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

У податкових деклараціях мешканці району  самостійно визначили до сплати 4 млн гривень податкових зобов’язань. Із них: 3,5 млн гривень податку з доходів фізичних осіб та ще 0,5 млн гривень військового збору.

Найбільшу кількість декларацій - 1926 або майже 85 відсотків від загальної кількості заповнили генічани - одноосібники, які отримали 7 млн гривень доходів від реалізації вирощеної сільгосппродукції. Ще 57 осіб повідомили про дохід у вигляді спадщини, сума задекларованого ними доходу склала 17 млн гривень. Про отримані іноземні доходи на суму 6 млн гривень прозвітували 4 громадянина.

З початку року 66 мешканців Генічеського району скористалися правом на одержання податкової знижки за витрати, передбачені діючим податковим законодавством. Цим генічанам загалом повернуть із бюджету 127 тис. гривень.