Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податковий борг можна дізнатися на вебпорталі ДПС

опубліковано 07 вересня 2020 о 10:11

Для цього в електронному сервісі «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» достатньо ввести код платника податків або точну назву/ прізвище, ім'я, по батькові. Система здійснить пошук і повідомить про результати.

Оновлення інформації щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів.

В сервісі «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» зазначається інформація про наявність боргу платника в цілому по Україні.

За наявності електронного цифрового підпису платники податків можуть ознайомитися зі своїми особовими рахунками із сплати податків, зборів та інших платежів в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету.

Така опція доступна як для суб`єктів господарювання, так і для громадян. Тобто, громадяни – власники земельних ділянок або об`єктів нерухомості, які мають електронний цифровий підпис можуть у режимі онлайн ознайомитися зі своїми особовими рахунками із сплати податків, зборів та інших платежів, дізнатися про нарахування податків, сплату та податковий борг.

Крім того, на вебпорталі ДПС, за посилання Головна/ Довідники, реєстри, переліки/ Переліки/ Інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг/, щомісячно оприлюднюється інформація про платників податків, які мають податковий борг.