Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День підприємця – важливе державне свято

опубліковано 04 вересня 2020 о 09:16

У Великолепетиському районі Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі напередодні знаменного свята Дня підприємця вітали фізичних осіб-підприємців, які відзначились своїм зразковим прикладом ведення підприємницької діяльності.

Сьогодні начальник Великолепетиської ДПІ Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда у прямому ефірі КП "Лепетиха ФМ" подякувала всім підприємцям району за ділову ініціативу і наполегливість, за працю на потреби кожного споживача, вирішення соціально-економічних проблем, порядок і порядність у сплаті належних платежів до бюджету. Серед фізичних осіб-підприємців відзначила сумлінних платників, а це – Юрій Ковтун, Сергій Буняк, В’ячеслав та Вікторія Нікітчук, родина підприємців Миколи Сеньківа, Віктор Сінькевич, Микола Козік, родина підприємців Петра Москальова, родина підприємців Миколи Колокота.

Зазначила, що два найкращих суб’єкти господарювання відзначені подяками в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за зразковий приклад ведення підприємницької діяльності на Херсонщині, наполегливу працю, добропорядність у сплаті податків – це фізична особа-підприємець Нікітчук Вікторія Миколаївна та Геєр Тетяна Рудольфівна, керівник ПРАТ «Великолепетиське автотранспортне підприємство 16543».

У кінці свого виступу податківець побажала успіхів, миру, здоров’я, добробуту, злагоди, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Запевнила, що вибудовані партнерські відносини між представниками бізнесу і податківцями будуть і надалі запорукою надходжень до бюджету Великолепетиського району.