Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Податкова обізнаність громадян – запорука успішної країни»- під таким гаслом пройшла зустріч на Нововоронцовщині

опубліковано 10 вересня 2020 о 10:54

Сьогодні фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  Еліна Чубак та Оксана Дунська провели зустріч з головою Нововоронцовської  районної ради  Михайлом Бідним з питання інформування  платників податків, щодо новацій податкового законодавства. 

 Під час  зустрічі мова йшла про необхідність висвітлення на офіційному інформаційному сайті Нововоронцовської районної ради Херсонської області інформації щодо низки актуальних для громади питань, пов’язаних із цьогорічними змінами податкового законодавства. Особлива увага зверталась на подання звітності в електронному вигляді,  нові можливості Електронного кабінету, та  сучасні  правила адміністрування акцизного податку. 

Результатом зустрічі є заключення  "меморандума співпраці" з головою районної ради. Суть домовленості  - активна співпраця представників податкової служби та районної ради, розширення кола форм і методів інформування громадян  про діяльність органів Державної податкової служби та надання актуальної інформації стосовно податкового законодавства

 Державна податкова служба завжди відкрита для співпраці та зацікавлена у налагодженні зворотнього зв’язку.