Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС: зручно та просто для платників Високопільщини

опубліковано 18 вересня 2020 о 08:43

Днями начальник Високопільської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонські області, Автономні Республіці Крим та м. Севастополі Руслан Яковчишен провів практичні тренінги з використання електронних сервісів ДПС для місцевих платників податків - фізичних осіб.

Підприємці отримали практичні поради та рекомендації для подання звітності в електронному вигляді. Відвідувачі ознайомилися з інтерфейсом сервісу, функціональними можливостями. Також вони тренувалися заповнювати та надсилати податкову звітність, робити запити та користуватися електронним цифровим підписом.

Найбільше платникам сподобалося те, що Електронний кабінет працює цілодобово в реальному часі і не вимагає використання жодного додаткового програмного забезпечення. Цей сервіс надає змогу створити та надіслати до ДПС електронні документи: податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків тощо.

Руслан Яковчишен закликає підприємців Високопільщини іти в ногу з часом - подавати звітність в електронному вигляді. Вичерпну інформацію про  даний сервіс можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС України у розділі «Електронна звітність» (Електронні сервіси) за посиланням: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/.