Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційно - просвітницька кампанія: «Звітуй дистанційно - дій професійно!» на Високопільщині

опубліковано 16 жовтня 2020 о 11:22

Під гаслом «Звітуй дистанційно - дій професійно!» на Високопільщині серед громадян та суб’єктів господарювання проходить широка інформаційно - просвітницька кампанія, ініційована податківцями Херсонщини. Мета акції: донести до платників податків переваги використання електронного цифрового підпису та надання податкової звітності в електронному вигляді.

Платники та громадяни, які бажають подати звітність в електронному вигляді чи навчитися цьому, мають можливість звернутися до ДПІ. Фахівці податкової інспекції допоможуть скласти податкову звітність і передати її через Інтернет до ДПС України. Платники одразу дізнаються про результат, а у випадку помилки, - зможуть самостійно виправити та надіслати звітність повторно.

Начальник Високопільської ДПІ Руслан Яковчишен зазначив, що податківці продовжують удосконалювати свою роботу, роблячи акцент на співпрацю та практичну допомогу платникам району. Він підкреслив, що державна податкова служба налаштована надавати якісні та професійні послуги платникам. До того ж, податківці Високопільщини готові співпрацювати у зручному для платників форматі, аби сплата податків проводилася своєчасно та у передбачені законодавством терміни.