Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іванівським підприємцям про електронну звітність: і працювати і звітувати треба красиво

опубліковано 27 жовтня 2020 о 13:30

Вчора у форматі проведення акції «Звітуй дистанційно - дій професійно!» начальниця Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Уляна Москалик провела інформаційно - роз’яснювальну зустріч з новоутвореними суб’єктами господарювання, які обрали своєю діяльністю «сферу краси» - діяльність перукарень і салонів краси.

Основною темою зустрічі стало питання використання електронних сервісів ДПС України та отримання електронних цифрових ключів. Під час розмови новоутворені суб’єкти ознайомилися з перевагами надання звітності в електронному вигляді та можливостями Електронного кабінету платника.

Для початківців - платників Уляна Москалик провела індивідуальне практичне заняття по заповненню заяви для отримання електронного цифрового ключа. Керівник банківської установи «Приватбанку» Сергій Цицинський допоміг підприємцям оформити документи та отримати ЕЦП.

Підсумком зустрічі став яскравий вислів представниць сфери краси «І працювати і звітувати треба красиво!».

На завершення заходу зустрічі начальниця податкової інспекції відповіла на запитання, що виникали під час обговорення, та презентувала друковану продукцію із зазначеної тематики.