Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Створіть електронний підпис та користуйтеся Електронним кабінетом

опубліковано 28 жовтня 2020 о 13:51

Електронне звітування – це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. До того ж сучасні інформаційні технології дозволяють кожному звітувати перед податковою службою в електронному вигляді, - нагадують в Великолепетиській ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Саме з такою метою, а саме проведення спільної роботи щодо залучення усіх платників податків Великолепетиського району до отримання електронних цифрових ключів, начальниця Світлана Маленда відвідала відділення банківської установи АТ "КБ "Приват Банк".

Під час діалогу посадові особи податкового органу та банківської установи дійшли домовленості спільно роз’яснювати платникам податків про переваги надання звітності в електронному вигляді.

Протягом акції «Звітуй дистанційно - дій професійно!» спеціалісти інформуватимуть  платників про те,  що електронний ключ можна отримати не лише у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, а звернувшись до будь-яких інших надавачів електронних довірчих послуг або  онлайн  через Приват24.

«Електронні сервіси від Державної податкової служби постійно вдосконалюються. Послуги допоможуть бізнес-спільноті витрачати менше часу на «паперове спілкування» з контролюючим органом. Відтак в умовах обмежувальних карантинних заходів актуальним є використання дистанційного формату спілкування та подання звітності через сервісну складову Електронного кабінету платника» - зазначає Світлана Маленда.