Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Генічеську отримати ключі допоможуть банкіри

опубліковано 30 жовтня 2020 о 09:47

Вчора у  Генічеську  з метою проведення інформаційно-просвітницької кампанії "Звітуй дистанційно - дій професійно!" відбулася робоча зустріч начальниці Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяни Богодух та  керуючого Генічеським відділенням АТ КБ «Приватбанк» Андрія Герасименка.

У форматі діалогу представники установ спланували спільну  роботу по активному залученню до отримання електронних цифрових ключів підприємців, фермерів, самозайнятих осіб та одноосібників району. Сервісна складова Електронного кабінету платника надає можливість суб’єктам підприємницької діяльності швидко та вчасно надсилати звітність до податкової служби, підписувати угоди про співпрацю та банківські документи, інше в умовах адаптивного карантину.

Відбулися домовленості щодо розміщення на інформаційних стендах банківської установи інформаційних пам’яток «Електронний підпис: що необхідно знати підприємцю», «Про можливості та переваги Електронного кабінету» та зразка заповнення форми заяви для отримання електронного цифрового ключа.