Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новокаховські податківці привітали ветеранів із святом

опубліковано 30 жовтня 2020 о 15:03

Сьогодні, 30 жовтня, в приміщенні Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відзначили День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України. 

Шановних ветеранів квітами та подарунками привітала начальниця податкової інспекції Галина Серебрянська. На адресу колишніх податківців прозвучали слова вдячності за роки нелегкої праці, завдяки якій  розбудовувалася та зміцнювалася податкова служба Херсонщини.

"Дуже приємно бачити велику родину  ветеранів і пенсіонерів Нової Каховки, яку протягом багатьох років очолює та згуртовує біля себе надзвичайно чудова людина - Марченко Микола Стефанович.  І сьогодні - в цей важливий час реформування податкового відомства, ветерани підтримують нас професійними порадами, діляться притаманною їм мудрістю та новими задумами. Ви готові передавати свій успішний досвід новій генерації новокаховських податківців, які тільки починають свій трудовий шлях, і за це вам величезна подяка. Довгих та радісних років життя вам та низький уклін," - наголосила у своїй промові Галина Серебрянська.

У дружній та теплій атмосфері ветерани обмінювалися цікавими спогадами про часи створення податкової служби, обговорювали проблеми сьогодення, згадували молоді роки  у стінах податкової служби та зробили на згадку загальне фото про пам’ятну подію.