Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонські підприємці - початківці опановують Електронний кабінет

, опубліковано 02 листопада 2020 о 08:54

У форматі акції "Звітуй дистанційно - дій професійно!" спеціалісти Херсонської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують активну роботу серед платників, які наразі звітують на паперових носіях.

Із дотриманням умов адаптивного карантину заступниця начальника Херсонської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Сидорович знайомить усіх бажаючих із нюансами отримання електронного цифрового підпису в приміщенні Центру обслуговування платників. Із використанням сучасних гаджетів підприємці - початківці опановують навички самостійної роботи в Електронному кабінеті платника та надання звітності в електронному вигляді.

 Для податківців головне, щоб кожен платник мав можливість оцінити переваги надання звітності в електронному вигляді. Адже отримавши електронний цифровий підпис, можна швидко надіслати звіти до контролюючих органів без жодних черг та навіть не виходячи з дому.