Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У новий рік іванівська малеча закликає дорослих звітувати до податкової дистанційно

опубліковано 31 грудня 2020 о 08:28

В останні грудневі дні вихованці Іванівського ліцею №1 Іванівської селищної ради Херсонської області активно підтримали інформаційно - роз’яснювальну кампанію «Звітуй дистанційно - дій професійно!», запроваджену на початку жовтня 2020 року спеціалістами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Начальниця Іванівської ДПІ Уляна Москалик та директорка Іванівського ліцею №1 Олена Бєла провели низку просвітницьких заходів серед учнів 1 - 11 класів. Малеча зображала податки пензликом, олівцями та фломастерами. Діти 6 - 9 класів складали вірші, казки про податки та їх роль у житті держави. У своїх віршах учні закликали дорослих сплачувати податки до бюджету та звітувати до податкової через Інтернет. Старшокласники підготували презентації та відеоролики «Чому потрібно платити податки». Для усіх вихованців навчального закладу проведені уроки податкової грамотності «Без податку нема достатку», «Податки. Для чого ми їх сплачуємо», «Цифрова обізнаність громадян - необхідність сьогодення».

Більше того, до кампанії «Звітуй дистанційно - дій професійно!» долучилися всі працівники ліцею та батьки учнів. Для них податківці підготували інформаційні пам’ятки «Електронний підпис: що необхідно знати підприємцю», «Про можливості та переваги Електронного кабінету» та зразки заповнення форми заяви для отримання електронного цифрового ключа.

Саме такі спільні заходи допомагають виховувати майбутніх платників податків, які будуть свідомо сплачувати податки задля розвитку нашої країни.

Нагадаємо, на вебпорталі ДПС України для підприємців та громадян забезпечено цілодобовий доступ до низки безкоштовних електронних сервісів, які збережуть дорогоцінний час для бізнесу та здійснять спілкування з податковою службою комфортно та швидко.