Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевого бюджету Нової Каховки надійшло понад 54 мільйони гривень єдиного податку

опубліковано 20 січня 2021 о 08:27

За 2020 рік суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Нової Каховки 54,4 млн гривень єдиного податку. Ця сума перевищила надходження 2019 року майже на 6 млн гривень або 12 відсотків.

Єдиний податок стабільно поповнює місцевий бюджет Нової Каховки. Він є важливим фінансовим джерелом у вирішенні соціально-економічних питань міста.

Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету міста майже 45 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до 2019 року склав 5,7 млн гривень або 15 відсотків.

У податковій інспекції нагадують представникам малого бізнесу про переваги звітування, а також можливість сплати податків через Електронний кабінет. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється після проходження електронної ідентифікації онлайн із використанням кваліфікованого електронного підпису.

Отримати електронний підпис можна у підрозділі Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, який знаходиться у приміщенні Новокаховської ДПІ за адресою:  м. Нова Каховка, вул. Горького, буд. 11а. Пункт працює за попереднім записом
(05549) 4-52-88.