Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч: активна співпраця з оновленими громадами Великоолександрівщини

опубліковано 24 лютого 2021 о 08:47

Податківці Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели робочу зустріч з головою Великоолександрівської територіальної громади Наталією Корнієнко з питань забезпечення якісного проведення у 2021 році кампанії декларування громадянами та самозайнятими особами доходів, отриманих у 2020 році.

В умовах децентралізації значно зросла роль і відповідальність органів місцевого самоврядування за надходження коштів до місцевих скарбниць. Відтак, співпраця податківців з територіальними громадами – є одним із важливих та дієвих напрямів наповнення місцевих бюджетів.

Під час ділової та продуктивної розмови посадовці обговорили основні шляхи подальшої співпраці з питань адміністрування місцевих податків та зборів. Детально розглянули питання взаємодії під час проведення кампанії декларування доходів громадян «одноосібників» - потенційних декларантів, які отримували доходи від власних та орендованих земельних ділянок та паїв понад 2 га за минулий рік.

Завершенням зустрічі стало досягнення домовленості щодо спільної просвітницької роботи з питань декларування доходів громадян, організації виїздів до громад для приймання декларацій з наданням практичної допомоги їх заповнення та індивідуальної роботи з різними категоріями декларантів, які мають прозвітувати про отримані доходи.