Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чаплинці податківці зустрілися з представниками територіальних громад

опубліковано 24 лютого 2021 о 08:32

Днями очільниця Чаплинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська провела зустріч з головою Чаплинської РДА Володимиром Галицьким і представниками Присиваської, Асканійської, Чаплинської та Хрестівської громад.

Під час зустрічі учасникам заходу роз’яснили порядок заповнення декларації про майновий стан та доходи, строки її подання та терміни сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору. Значну увагу податківці приділили питанню оподаткування доходів громадян від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках, розмір яких перевищує 2 гектари.

Окремо Оксана Добрянська розповіла про переваги подання звітності в електронному вигляді та механізм отримання електронного ключа. Не оминули й питання щодо адміністрування земельного податку та орендної плати, застосування реєстраторів розрахункових операцій та переваг програмних РРО, списання та розстрочення податкового боргу.

Спілкування з представниками громад пройшло у формі активного діалогу. Всі присутні отримали відповіді на питання, які їх цікавили.

Друзі, для отримання податкової інформації радимо використовувати  чат-бот ДПС «InfoTAX», який чекає вас у месенджерах Telegram та Viber і за першим кліком готовий прийти на допомогу.