Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Депутат Каховської райради Геннадій Нестеренко закликав громадян задекларувати доходи

опубліковано 24 лютого 2021 о 08:04

Сьогодні до Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завітав та публічно підтримав проведення кампанії декларування доходів Геннадій Нестеренко.

Пан Геннадій – депутат Каховської районної ради, народився та проживає у Верхньому Рогачику, з 2015 по 2020 рік був головою Верхньорогачицької райради. Як доброчесний громадянин, якому не байдужа доля рідного краю, він подав декларацію про доходи, отримані в минулому році.

Начальниця податкової інспекції Олена Приходько надала консультацію щодо правильного заповнення декларації, нагадала про граничні строки сплати податкових зобов’язань та подякувала за сумлінне виконання конституційного обов’язку.

В свою чергу, депутат закликав односельців до декларування доходів та сплати податків, які будуть спрямовані на розвиток та розбудову громади.

Фахівці ДПІ нагадують жителям Верхнього Рогачика, що обов’язок декларування доходів виникає у тих громадян, які у 2020 році отримали статки, з яких не були сплачені податки. Таким громадянам необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи не пізніше 30 квітня цього року. А громадяни, які мають право на отримання податкової знижки, реалізувати це право зможуть до 31 грудня 2021 року включно.   

Спілкуйся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».