Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про декларування доходів відповідали на «гарячій лінії» у Новій Каховці

опубліковано 04 березня 2021 о 09:13

На Херсонщині триває щорічна деклараційна кампанія під час якої окремі категорії громадян зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки.

З метою оперативного надання довідково-консультативної допомоги громадянам днями у Новокаховській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» за участю начальника податкової інспекції Галини Серебрянської.

Темою телефонного зв’язку з платниками регіону стали питання щодо особливостей заповнення декларації про доходи та використання права на податкову знижку.

Серед основних питань, якими цікавилися абоненти, слід виділити питання щодо випадків обов’язкового подання декларації, граничних строків сплати податкових зобов’язань та переліку витрат, дозволених для включення до податкової знижки.

З відповідями на актуальні питання щодо практичного застосування податкового законодавства Ви завжди можете ознайомитися підписавшись на офіційні сторінки ДПС та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»