Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На фінішній прямій: Бериславські податківці продовжують виїзди до територіальних громад

, опубліковано 27 квітня 2021 о 10:07

У рамках деклараційної кампанії спеціалісти Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводять виїзди до віддалених населених пунктів Милівської територіальної громади – сіл Качкарівка, Дудчани, Новокаїри, Милове.

Метою робочого візиту було надання консультативної та практичної допомоги громадянам щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

Під час спілкування податківці роз'яснили порядок декларування доходів, отриманих від самостійної обробки земельних ділянок та продажу сільськогосподарської продукції, терміни подання декларації та сплати податків, зазначених у ній. Також інспектори зосередили увагу присутніх на можливості отримання податкової знижки.

За результатами проведених зустрічей мешканці Милівської громади в той же день подали 71 декларацію про отримані торік доходи на загальну суму 392,7 тис. гривень. Від задекларованої суми бюджет територіальної громади отримає 70,7 тис. гривень у вигляді податку на доходи фізичних осіб та 5,9 тис. гривень – військового збору.

Варто відзначити, що з кожним роком усе більше наших земляків сумлінно звітують про отримані доходи та свідомо поповнюють бюджети громад.