Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легалізувати працю та відмовитись від «чорної» зарплати закликали на Високопільщині

, опубліковано 08 червня 2021 о 09:28

Днями фахівці Високопільської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Високопільської селищної територіальної громади, взяли участь в обстеженні суб’єктів підприємницької діяльності на території селища Високопілля.

Під час заходу спеціалісти завітали до 11 суб’єктів господарювання аби провести інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо переваг офіційного працевлаштування.

Підприємцям розповідали про переваги ведення легальної підприємницької діяльності та офіційного працевлаштування, які надалі матимуть суттєвий вплив на рівень пенсійного забезпечення та соціальних гарантій. Інформували посадовці й про встановлену законодавством відповідальність за введення бізнесу без державної реєстрації та порушення законодавства про працю.

Високопільська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі застерігає роботодавців та громадян від участі в «тіньових» схемах оподаткування, закликає легалізувати найману працю та відмовитись від зарплати в «конвертах».

Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!