Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До ринкових бізнесменів завітали податківці

, опубліковано 10 червня 2021 о 08:46

Нещодавно спеціалісти Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Генічеської міської ради, взяли участь в обстеженні суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють на території ринкового містечка Генічеська.

Під час заходу посадовці відвідали більше як 20 суб’єктів господарювання та виявили двох бізнесменів, які займалися продажем одягу без належного оформлення своєї діяльності. З порушниками провели роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації та застосування штрафних санкцій за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин.

Окрім цього, підприємці отримали роз’яснення щодо використання електронних сервісів податкової служби та можливості подання звітної декларації в електронному вигляді.

Приємно констатувати факт, що протягом двох робочих днів після проведення рейду на міському ринку Генічеська додалося два легальних підприємці.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.